A módszerről


Felgyorsult világban élünk – azonnali eredményeket, hatékony megoldásokat követelünk az élet minden területén. Így aztán érthető: mindannyian arra vágyunk, hogy hasizmunkon is azonnal látszódjanak a felülések eredményei. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések hatását.

Miért ne épp az alakformálásban használjuk ki a mai kor technikai vívmányait?

Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira.

A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, de a fitness-, beauty- és az ún. „well-aging”területeken is széles körben elterjedt. A gyors edzésidő, a gyors eredmények és a gyorsaságra, dinamikára, reakcióidőre gyakorolt rendkívüli fejlesztő hatása miatt neveztük el a teljes testes elektrostimulációra épülő edzésmódszert Speedfitness®-nek

További információ


Hogyan működik?


A teljes testre egyszerre ható ems technológia lehetővé teszi az ultragyors, 20 perces edzésidőt, mely fizikailag egy kétórás kőkemény konditermi edzésnek felel meg. Az egész test (harántcsíkolt) izomzata másodpercenként 85-ször húzódik össze, ezért a módszer gyors izomrostok fejlődésére hat leginkább. Így érhető el, hogy számos előny mellett a gyorsaság, dinamika, reakcióidő is fejlődik általa. A nyújtó és feszítő izmok egyidejű stimulálása is egyedülállóvá teszi a speedfitness edzéseket, míg heti két edzés mellett gyakoribb munkának vannak kitéve az izmok, mint az általános konditermi gyakorlat során.

A személyi edzők segítségével a 20 perces tréning alatt minden izomcsoportra 1-1 széria gyakorlat jut, melyet pontosan és szabályos ütemben kiviteleznek a vendégek.

 

További információ


Üzleti lehetőség


Amennyiben egy olyan üzleti modellt keres, ahol a vendégek minőségi és igényes kiszolgálása a cél, akkor a speedfitness-t pontosan önnek találták ki. A speedfitness saját szektorának piacvezető szolgáltatása és megbízható üzleti partner az ön oldalán.

Használja ki a miha bodytec ems technológiáját, a speedfitness erős márkanevét és izgalmas szolgáltatását, hogy a vállalkozása sikert arasson! Az a tény, hogy a speedfitness többet nyújt, mint amit ígér, fokozott szájreklámot és keresletet generál a potenciális vendégkörében. Partnereink közvetlenül profitálnak erős márkanevünkből és a sajtó –speedfitness-es sztárhírekre irányuló- fokozott érdeklődéséből.

 

További információ


Vezető szerepet töltünk be az EMS piacon!


Próbálja ki Ön is a XXI. század egyik legforradalmibb edzésformáját!

Fitness & Sport

Mindannyiunkban él egy kép arról, hogy milyen a tökéletes test. Abban talán egyetért fiatal és idős, férfi és nő, hogy a feszes, szépen formált, egyenes tartású, karcsú és vitalitással teli alak testesíti meg álmaink vágyát. Legtöbbünk azonban soha nem képes kihozni magából a maximumot.

Egészség és rehabilitáció

A mindennapi feladatok teljesítése csak akkor megy könnyedén, ha az ember testileg és szellemileg jól és egészségesen érzi magát.

Az évek alatt felgyülemlett túlsúly, a hátfájás, az izomgörcsök elveszik az ember kedvét a megerőltető sporttól, ezáltal egy ördögi kör alakul ki – még kevesebb mozgással, még több túlsúllyal és egyre gyakrabban előforduló hát- és ízületi fájdalmakkal.

Szépség & vitalitás

Rengeteg tanulmány született arról, hogy a szép, karcsú emberek nem csak sikeresebbek az életben, de számos előnyt élveznek minden téren, például még a fizetésük is magasabb, mint kevésbé előnyös kinézetű társaiké. A szépség és egészség kultusza egyidős az emberiséggel és pszichológiai tény, hogy vonzó embertársainkról automatikusan jobbat feltételezünk, fokozottabban támogatjuk őket és több figyelemben részesítjük, mint másokat.