A  SPEEDFITNESS  garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz!                     

A miha bodytec EMS technológia 

Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidős sportok területén is széles körben elterjedt, mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor- mindannyiunk számára fontos- cél elérésében.

EMS technológia (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció)Az EMS készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer. Az impulzusok ereje izomcsoportonként külön-külön és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani minden testrészre. A teljes testizomzat mintegy 90-95 %-át edzi egyszerre.  A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Innovatív működés.

A Speedfitness edzés program típusai : 

- Cellulit pogram :  7 izom összehúzódást jelent egy másodperc alatt. Jótékony hatásai nyirokkeringés-, az anyagcsere- és a vérkeringés fokozása.

- Erősítő program :  85 izom összehúzódás egy másodperc alatt. Optimális inger a harántcsíkolt izomzat számára.

- Body relax program (edzés végén) :  100 izom összehúzódás egy másodperc alatt. Jótékony hatása az izomlazítás és fájdalomcsillapítás terén jelentkezik.

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a Speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiogéppel is kombinálhatjuk a kívánt 20 perces edzésprogramot.

Intenzitásban és mennyiségben nincs határ - csakis a saját teherbíró képességünk!

Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fogsz elérni: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.

Hogyan zajlik egy Speedfitness edzés?

A Speedfitness edzésekre előzetes bejelentkezés alapján lehet érkezni. 

Vendégeink számára minden edzés előtt izotóniás sportitalt kínálunk. A Speedfitness edzéshez egy  higiénikus miha bodytec aláöltöző ruhát kell felvenni, amire felkerül az elektródamellény, a karpántok, a lábpántok, oldal elektródák és a fenékpántok. 

A tréning összesen 25 percet vesz igénybe, ebből 20 perc megfeszített izommunkából áll, melyet statikus és dinamikus gyakorlatokkal egészít ki a személyi edző. A tréning 5 perc levezetéssel,relax programmal zárul.Az első Speedfitnes alkalom, vagyis az ún. "próbaedzés" arra irányul, hogy felmérjük a vendég fizikai állapotát, terhelhetőségét, megismerjük a vendég korábbi sportaktivitását és az esetleges ízületi vagy egyéb egészségügyi problémáit, melyekre a további edzések során mindvégig figyelni kell,továbbá megismertetjük mindhárom Speedfitness edzés programmal. Az edzések gyakorlatsorát  mindig egyénileg, a vendég jelen állapotának és céljának megfelelően állítja össze a tréner . Az edzés alatt személyi edző folyamatosan előre mutatja és korrigálja a mozdulatokat.Mivel az edzés során nedvesítjük a ruházatot, így az alsóruházatod nedves lesz, ezért érdemes váltóruházattal készülni.

Az edzés végén igényes környezetben lehetőség van zuhanyozni és átöltözni, ezt követően magas biológiai értékű, ízletes fehérje shake-kel kínáljuk meg vendégeinket és megbeszéljük a következő Speedfitness időpontot, mely kizárólag két nap pihenőidő után lehetséges.